Hej och god fortsättning på 2017!

Heej och god fortsättning på det nya året! Hoppas ni fick en fin nyårsafton och bra start på 2017!

Jag, Niklas och min dotter Fanny firade in nya året i Åre tillsammans med vännerna Emma och Tobbe. Vi kom upp dagen innan och checkade in oss hos vännerna i deras magiskt fina vinterhus. Vi lagade mat ihop och myste framför brasan. På nyårsafton tog vi oss en skön promenad till Werséns där vi käkade lunch innan vi gick till Verandan och rockade loss lite på nyårsafterskin:) innan vi var tillbaka i huset igen för piff och ett glas bubbel. För att sedan åka ner till Bygget och börja fira nyårsafton på riktigt:)

Hela dagen och även nyårsmiddagen var det tjejmys då våra män hade fullt jobb med att förbereda inför Verandans och Byggets glimrande nyårsfester.

Tobbe som tillsammans med kollegor äger och driver Verandan och Bygget (är Sveriges i särklass bästa Afterski och fjällnattklubb:)) visade hur en riktig nyårsfest ska tas. Allt var på topp! Maten, sällskapet, musiken, personalen, underhållning och utsmyckningen där min N hade svingat sitt magiska trollspö och förvandlat lokalerna till ett glittrande Golden Party!:) Kunde inte ha blivit ett mer glittrigt nyårspartaj! Verkligen en superkul och lyckad afton hade vi och när vi efter tre dagar behövde styra bilen hemåt var det svårt att få med Fanny hem igen, hon träffade på någon vän i varje hörn, då många som jobbar/säsongar i Åre även sommarjobbar i Visby vilket också Fanny gjort två somrar. Så jättekul för henne så klart!

 

Bubbel hör nyårsfirande till, med eller utan alkohol väljer man själv. Bubblor ska det ju vara i alla fall:)

Och på Verandan var det ösigt värre med OOOAW (Out of Office)

Vi åt en grymt god nyårsmiddag på fantastiska restaurangen RAW på Bygget.

Fanny svingar loss till tonerna av DJ Lukas som är på andra sidan av metalltrådgardinerna:) därav att hon tittar bort just när jag tog bilden.


Jag och finaste Emma
(alla bilder i detta inlägg är tagna med mobilen då min stora kamera inte fick plats i lilla nyårsväskan så ej bästa kvaliten direkt, men bättre än inga bilder alls:))

..och på nyårsdagen köpte vi pizza som så många andra säkert gjorde också.

 Vi hann även med hemmamys, promenader och att äta på några mysiga ställen som Åre erbjuder.

Och vi fick se Emma och Tobbes lilla Lova premiäråka på sina nya slalomskidor:) Söt som en liten sockertopp. <3

 Tobbe, Emma och Lova S T O R T t a c k  för grymt härliga och kul dagar hos er i Åre!

Men i måndags kväll var vi hemma igen och packade om för ny fjällresa, nu sitter vi i bilen mot vår stuga i Sälen med resten av vårt gäng i familjen.

Kram och fortsatt fin snöig onsdag!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *