Helgen

Helgen bara rusade förbi och fina & bästa vännerna som varit på besök har åkt vidare i sommarsverige på sin roadtripp. Vad tomt det blev. Men vad mysigt det var att ses. Vi hann med grillning, sommarkryss på Gröna Lund och en väldans massa prat. För det blir det när man inte ses så ofta. Eftersom vi inte bor i samma stad. Barndomsvännen Pernilla som jag känt sedan jag var sju. Hon bästa vännen som känner mig så väl. Och som tycker om en som man är… med alla brister å fel. Men som ändå alltid finns där. I ur och skur. Hon fina vackra Pernilla. Som jag kan skratta ihjäl mig åt. Och med. Jag är så glad för att hon är tillbaka i Sverige igen efter några år i LA. (så klart har jag varit där o hälsat på :))

Välkommen hem vännen.

DSC_2479 copy

Tre fina som jag tycker sååå mycket om. Pernilla, mitt gudbarn Emma och min kära sambo Niklas.

DSC_2539 copyJorå bergodalbanan åkte man såklart. Och blev stel som en pinne på köpet av att spänna sig som en tok. Men vad gör det när man får 30 sekunders förtjusning & pirr i kroppen.

DSC_2555 copy

DSC_2484
Gröna Lund och Stockholm från vattnet. Det är vackrast när det skymmer…

DSC_2644 copy

DSC_2595 copy
Testade en Winecooler för första gången och den var sådär vuxet god och inte sådär sliskigt söt som jag inte gillar nuförtiden 😉

DSC_2582 copyDSC_2653 copyDSC_2658 copy
Inget slår en sommarsallad till grillat. Och några olika slags såser. Gud så gott det är. Just på sommaren.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *