Hello i solen

Kikar in här och säger ett snabbt litet hello:). Hoppas ni har det härligt i vårsolen och haft en skön helg! Här är det full fart med alla möjliga saker, bland annat trädgårdsstädning, fotbollsmatcher, fix hemma och att hinna ut och njuta av fina vädret också.

bild 5

Igår kväll innan vi skulle till några vänner på söder för ett glas rosé på deras balkong smet vi in på Primo Ciao Ciao vid Nytorget, för att mumsa lite god lördagspizza. Och vill man ha extra goda pizzor är just Primo ett bra val. Fantastiskt gooooda är de just där.

bildg 4

Mumselimumsigt:)

Fotbollsmorsa

I morse var jag uppe tidigt för att titta på sonen som hade fotbollsmatch på Enskede IP kl 09.00.

Nu börjar ju fotbollssäsongen och jag älskar att sitta där bredvid planen och titta när killarna spelar, extra mysigt när det är sol och man har en liten kaffe i handen:) Idag tog jag med kameran och knäppte lite bilder på sonen in action..

 DSC_005.4

DSC_006.2

Och idag gick det bra, för det blev vinst 2-0 för Hammarby, och då är det så klart lite extra kul att ha suttit där o hejat, klappat och ropat med stor inlevelse, (men ej fööör högt för då är fotbollsmorsan galet pinsam.) haha, men man hade ju god lust bara för att retas lite;)

Fortsatt fin söndag till er,

Kram.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *