Hipp hipp hurra!

Hipp hipp hurra hurra hurra hurraaaa…

…. vår älskade Fanny fyller 20 år idaaag! 

Min älskade gumma, min stora tjej! Inte klokt vad åren går men din mammas kärlek kommer alltid att bestå.

Idag fyller du 20 år år min älskade underbara tjej, mammas stolthet, det finaste jag har. I samma sekund jag såg dig för första gången förstod jag att livet aldrig mer skulle bli detsamma. Mitt hjärta fylldes av en villkorslös och gränslös kärlek och att det idag är 20 år sedan jag höll dig för första gången i mina armar har jag svårt att förstå. Du har vuxit upp till en fantastiskt klok, omtänksam, ansvarsfull, driven, rolig och underbar tjej. Du är lika vacker på insidan som på utsidan, och jag är så glad att vi har så roligt och mysigt ihop. För mig har det alltid varit naturligt att hjälpa dig genom livet, det har varit min uppgift som din mamma och även om jag varit tjatig, orolig och världens jobbigaste så vet jag att du nu äntligen förstår varför:) Tack för att just du är du. Jag ser fram emot att få uppleva många mer stunder med dig och vara delaktig i ditt liv på ett nytt sätt.

Stort grattis finaste Fanny.

Älskar dig.

<3


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *