Höstens snyggkappa från Valerie och en tripp till Barcelona

Fotade vackra vännen Valerie förra veckan samma som dag jag åkte till Gotland. Och håller ni inte med om att en av höstens snyggaste kappor kommer från hennes höstkollektion! En riktigt varm ullkappa och så himla snygg ju!

valerie aflalo _vip5260-kopia _vip5270 _vip5290-kopia

Lämnade ett höstlikt, blåsigt men vackert Gotland i fredags, packade om hemma och landade med mina små tonåringar i Barcelona igår kväll, vi ska vara hos lillebror några dagar.

_dsc6722

_dsc6725

_dsc6726

image-1-3-copyimage-1-2-copy

img_4136-copy

Här är det också höst i spanska mått mätt men för oss typ svenskt försommarvarmt, runt 20 grader och både sol och moln har denna söndag bjudit på vädermässigt. Vi har promenerat på stranden, hängt vid poolen och haft långlunch med vännerna Marie och Thomas som också bor i Barcelona, en skön söndag hemma hos bror helt enkelt:)

Hoppas er helg varit bra!

Kram!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Höstens snyggkappa från Valerie och en tripp till Barcelona”

  1. Profilbild för Mallansvardag

    Vilka härliga platser du får besöka vännen, själv sitter jag här uppkrupen i soffan och tittar ut genom fönstret på det gråa och trista höstvädret ?
    Ska väl bege mig iväg till jobbet, är man inte på bra humör innan så blir man det när man kliver in genom dörren där och möts av varma kramar och skrattande barn .
    Stor kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *