Hotell Pigalle och fika på Da Matteo

Förra lördagen tog jag tåget till Göteborg då Niklas jobbade med Bröllopsmässan där. Jag trodde vi skulle bo på Gothia Towers men han överraskade mig rejält när vi istället checkade in på underbara boutiqehotellet Pigalle! Älskar det hotellet! En riktig pärla. Det känns som man befinner sig i en annan värld när man kliver in på Pigalle, en värld där färger och former andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris. Personalen är klädda i svarta byxor, vita skjortor, hängslen, fluga, hatt och tjejerna har hatt med flor och fina smycken, ljuset är dimmat och skön musik spelas ur högtalarna. När hissen ”plingar till” är det en sensuell stämma som säger ”I´m very attracted to you”… jojagtackarja, hehe:) Sen att man kan låna ett par louboutin i repan gör ju inte saken sämre. Ja ni fattar ju att man bara älskar det där hotellet!:)

IMG_5563 (1) (kopia)IMG_5550vip2875louboutin hotell pigalleIMG_5549hotell pigallehotell pigalleIMG_5548 (1) (kopia)IMG_5608   IMG_5607

vip2737 IMG_5573 (1) (kopia)

vip2833IMG_5592IMG_5586ullis1 ullis5 ullis4 da matteo

Efter frukosten på söndagen mötte jag upp en härlig vän som bor lite utanför Göteborg, urtrevliga Carola med fina bloggen Room of Karma, (kika in där för massor av inspiration!) kom och hämtade upp mig på hotellet. (bilderna från fikandet är lånade från Carola, hann inte knäppa några bilder utan hade fullt upp med att visa olika kamerainställningar under vår fika istället:))

Vi gick till mysiga fiket Da Matteo och babblade om allt mellan himmel och jord men mest fotografering, bloggeri och bytte lite olika tips med varann, tiden gick fort som det brukar när man har trevligt och jag hoppas det inte går alltför långt tills vi ses igen.

Nu har det blivit dags att laga middag till familjen:)

Ha en fin kväll.

Kram.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Hotell Pigalle och fika på Da Matteo”

 1. Profilbild för Maria

  Pigalle, har jag aldrig hört talas om. Det hotellet måste jag testa.
  Tack för tipset. Visst är det härligt med lite hotellhelg och få träffa vänner och bara prata, prata, prata.
  Trevlig helg!
  Kram
  Maria

 2. Profilbild för roomofkarma
  roomofkarma

  Hej snyggaste och finaste U

  Nu har jag hamnat bakom en dator. Det tuffaste med att flytta till nybyggt är att inte ha tillgång till internet och dator hahaha.
  Det kommer bli fiber i veckan skulle jag tro. Kul att se lite bilder från vår lilla träff ♥
  Hoppas verkligen att vi ses snart igen!!

  Stooooooooor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *