Igång med träningen!

sats slakthusetIMG_5269 (kopia)IMG_4955 (kopia)SATS

Känner mig så himla nöjd över att jag äääntligen kommit igång med träningen på riktigt!! Tjoho! Jag går alltså till gymmet regelbundet nu och inte bara en gång var tredje månad som det varit i ett år ungefär. Och det är stort för att vara mig. Så himla supernöjd är jag. Och nu ska det tusan hålla i sig! En bra sak och som gör att det är lite lättare att inte dra sig ur är att båda tonåringarna har kort på samma gym och jag och dottern kör olika klasser ihop. 🙂 Så då går jag liksom dit för att få hänga lite extra med dem också. Sen bara älskar jag att det känns som man är på en nattklubb när man är där. Rosa ljus, cool miljö, bra musik och en takhöjd på typ 12 meter. Inte konstigt man hänger på SATS Slakthuset vid Globen när det är värsta discofeelingen! 🙂

12710958_565404603612907_2262846668276997401_o

Och på lördag blir det träningsinspiration! Då är det dags för POWERDAY på Skogshem och Wijk på Lidingö. Härliga energiknippet Leila Söderholm och min vän Josefin Almkvist anordnar en fantastisk dag som kommer innehålla massor av inspiration, kunskap och träningsglädje. Och jag kommer att vara med på plats, ha en monter där man kan få veta mer om Andreas Carlssons föreläsningar och köpa hans böcker. Men kanske hinner jag svida om till träningskläder och vara med på något pass också 🙂

Kram på er och fin dag!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *