Lena Philipsson – Jag är ingen älskling

lena philipsson

Jag och ett gäng tjejkompisar var ju och såg Lena Philipssons nya show på Cirkus i torsdags och jag är typ lite kär i Lena nu. Har gillat henne sen jag var typ sjutton år och sett de flesta av hennes shower genom åren men efter att jag sett den senaste föreställningen ”Jag är ingen älskling” bara ääälskar jag henne:) Wow vilken show och att hon blev publikens älskling var det ingen tvekan om. Ja oj vad hon levererade! Alla låtarna på nya plattan har hon skrivit både musik och text till. Showen är väldigt personlig, självutlämnande, humoristisk och träffar rakt i hjärtat. Hon är snyggare än någonsin och hon bjuder verkligen på sig själv, man både skrattar och gråter och showen är rakt igenom äkta. På scenen fanns även ett sexmannaband som det svängde om rejält, att det var ett gäng snygga kostymkillar gjorde absolut ingenting;)

jag är ingen älskling

IMG_8484 lena philipssonshow12657421_978587668894936_3913022842366916106_o_56bf030dddf2b37f5736e673

Nu ger sig Lena ut på Sverige-turné så ni bara måste gå o se den här showen om hon kommer till din stad! För det här är nog det bästa hon gjort!

Glad Valborg på er, här är det sooool och hoppas ni har det också var ni än befinner er 🙂

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *