Jag gillar ICA

Veckan springer iväg och snart är ju helgen här igen:) Jag har haft lite olika möten och några kul uppdrag i form av grafisk produktion (trycksaker). Bland annat  till en prestigefylld reklamtävling som går av stapeln på Cirkus nästa vecka:) (100-wattaren)

Och på tal om reklam, några som verkligen lyckats med sina reklamfilmer är väl ICA. Att följa Stig, Ulf och resten av gänget hör liksom till vardagens bestyr:) de är väl nästan kultförklarade vid det här laget). ICA-såpan har ju fått både ris och ros genom åren men fortfarande efter 12 år, har de idéer som förnyar och överraskar. Och sen att de gjort skillnad genom att ge jobb åt över 500 personer med funktionshinder efter Jerry-filmerna, det är coolt tycker jag. Ja jag gillar ICA.  Och så älskar jag deras egna små ”magasin”. Snygga som inredningstidningar nästan;) med en massa goda recept och matinspiration. Fina matfoton är det också. Jag blir inspirerad i alla fall. Idag damp Buffétidningen ner i brevlådan så nu ska jag läsa om kryddiga rätter från Marrakech innan jag släcker lampan för idag. Jag lär väl drömma om brierullar med lammkorv eller så. Men har jag tur, så kanske med en doft av apelsin, saffran & citron;)

DSC_1160 copy DSC_1174 copyDSC_1164 copyDSC_1182 copy

DSC_1183 copy

Untitled-1


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *