Jakten på framtidens kompetens

_VIP0764
Jakten på framtidens kompetens

   DSC_0097

(Bild lånad av Lars Ling)

_VIP0774

Andreas och Stefan Haglund, VD på Företagsuniversitetet
(Extra kul för mig är det att Stefan var min gamla chef när jag för många år sedan jobbade på Företagsuniversitetet.)

DSC_0142andreas carlsson

Andreas Carlsson (som jag jobbar med bl a) kom till Almedalen i tisdags för att vara med i panelsamtalet Jakten på framtidens kompetens, som arrangerades i DI:s tält på Donners Plats, av Företagsuniversitetet och Dagens Industri. En superpanel, som förutom Andreas bestod av Katarina Berg, HR-chef på Spotify, Lauri Rosendahl, vd Nasdaq, Mats Lindberg. Kairos Future och Anna Gulliksen från Företagsuniversitetet. Paneldiskussionen handlade bland annat om vilka krav som ställs för att vara attraktiv på arbetsmarknaden i en omvärld som snabbt förändras, krav på framtida kompetensbehov och vilken talang företag bör hålla utkik efter i framtiden. Om du blir nyfiken att veta mer och inte var på plats går det bra att kika på hela panelsamtalet här 🙂

Under dagen hann vi även med några möten, lunch på supertrevliga Strands Veranda och är man i Visby hör det också till att ta en glass på populära Visby Glass som egentillverkar den enligt hemligt recept. Så det hann vi med lite snabbt innan Andreas åkte tillbaka till Stockholm igen:)

Ha en fortsatt fin kväll, här på Gotland har det varit en magisk solnedgång!

(Ps. Vill ni boka Andreas som föreläsare eller kanske till ett spännande panelsamtal så välkommen att maila mig på ulrica@andreascarlsson.se)

🙂


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *