Att vakna på hotell en julaftonsmorgon

Vi bodde ju på Haymarket By Scandic i fredags och att vakna på ett vackert hotell en julaftonsmorgon kändes riktigt mysigt och lyxigt, jag fick en liten julklapp av N och en kopp kaffe på sängen innan vi gick ner till Pauls restaurang för att äta frukost.

Varför är hotelltäcken och kuddar alltid så extra sköööna? Älskar det där fluffet som man aldrig får till hemma…

Härliga magasin fanns på rummet

Tog på mig min nya sammetsklänning för att vara lite julfin dagen till ära.

Vi åt frukost på Pauls som är det amerikanska brasseriet från förra sekelskiftet influerad av klassiska europeiska smaker.

Så julfint överallt på hotellet

Nedan några till bilder från vårt fantastiska rum

Hur snyggt är det inte med roséguld i badrummet?

Haymarket by Scandic är verkligen ett helt underbart hotell där det magiska och filmiska har en stark kontrast med det moderna och kosmopolitiska, vilket skapar en designupplevelse utöver det vanliga. Jag älskar verkligen att besöka fina hotell och det är så kul att få uppleva något utöver det vanliga. Och som jag skrivit tidigare så känns det som man kliver in i en tid präglad av det eleganta 20-talet. Så det blev en julaftonsmorgon utöver det vanliga. Vi checkade ut prick kl 12 och tog oss en fin promenad vid vattnet i vackra Stockholm och passade på att gå in och kika och handla choklad på Marsipanbåten som ligger på Strandvägskajen.

Nu är vi på väg till min hemstad Köping för att fira med min familj enligt vår tradition hos mamma och pappa. Bror och svägerska är där också från Barcelona och känner jag min bror så står han och tar emot oss med en dansande tomteluva på huvudet när vi kommer. Återstår att se:)

Önskar dig en fortsatt fin jul.

<3


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *