Julbord och julgala

Hoppas ni haft en mysig 3:e advent, nu närmar sig julen med stora steg och julkänslan börjar infinna sig på riktigt tycker jag.
Vi hann inte med och klä granen i helgen som tänkt utan det får bli i veckan istället:)

I fredags fick vi lite julstämning då jag, Niklas och barnen gick till vår vän Tomas på Enskede Värdshus och åt julbord. Hela värdshuset är så mysigt pyntat, både ute och inne och vi började med glögg ute vid den öppna lilla brasan…

enskede värdshus

…och sen fortsatte vi in där vi åt det fina och otroligt goda julbordet, det var så många sorter att det inte gick att prova allt gott men var och en tog av sina favoriter. (Mina är lax, det fanns minst 5 olika sorter, rödbetssallad, ägghalvor, skinka med någon god stark senap, starka ostar och så lite smarrigt julgodis till efterrätt:)

_VIP8433

När vi var så mätta att vi inte fick ner en bit till tog vi oss bort till Globen för att se Julgalan 2014 som bjöd på ett helt gäng duktiga artister.

bild 2 (30) (kopia)

Globen lyser rosa (vi bor nära globen och ser den från vårt fönster hemma i vardagsrummet, och det är olika färger på den varje kväll beroende på vad det är för evenemang).

JULGALAN 2014

Det var en glittrande, cool och grymt bra show (producerad av Jenny Velvet) med både några klassiska jullåtar som framfördes på riktigt glammigt hollywoodaktigt sätt:) och så klart fick vi höra de flesta av artisternas egna hitlåtar.

_VIP8612

Kvällens artister var Danny Saucedo – Erik Segerstedt – Linda Bengtzing – E-Type – Mattias Andreasson – Helena Paparizou – Alcazar – Albin – Chris Lindh

Och några av artisterna fastnade i min kameralins:)

_VIP8463

Danny med ett gäng dansare

_VIP8464

_VIP8481

Linda Bengtzing

_VIP8514

Alcazar

_VIP8551

Disco! (Love it!:))

_VIP8526

_VIP8511  _VIP8582

_VIP8592

  Konfetti hör en gnistrande julshow till:)

bild (22) (kopia)

Och de i familjen som fastnade på bild denna kväll var jag och min lilla Fanny.

Nu dags att göra kväll här. Vi ses imorgon igen.

🙂


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *