Kärlek på Zhero Hotel

Det är härligt att bo på vackra hotell och så superkul att upptäcka nya tycker jag:),
Jag gillar själv att få tips på bra ställen att bo på när man ska åka iväg så här kommer hotelltips nummer två från mig (första var hotel Feliz) :
Zhero Hotel  utanför Palma (7 km) är också något alldeles extra (jag skrev även om deras beach club i förra inlägget.)
Både jag o N tokgillade det här snygga boutiquehotellet med havsutsikt åt ena hållet och det fina pool- och soldäcket åt det andra. Nu när det var lågsäsong så var det väldigt lugnt och stilla runt poolen men kan tänka mig att det är fullt ös under sommaren med DJ, party och sena middagar i restaurangen. Men nu hade vi det väldigt lyxigt att ha hela poolen och alla solsängar nästan för oss själva:)

bild 2 (kopia)DSC_0123DSC_0115

Coola fototavlor överallt på väggarna.

zhero hotel

_VIP4590

Älskar kaklet på baren…

bild 4 (kopia)

…och älskar att dricka morgonkaffet vid en pool:)

  DSC_0137

Älskar också att kunna göra lite eftermiddagsjobb i den här miljön, väldigt lyxigt att kunna sköta sina jobbsysslor i en vit loungesoffa vid en turkos pool i ett varmt land bredvid den man håller kär <3

DSC_0129

Och kolla de snygga borden! Hade jag en trädgård, lantställe eller stooor terrass skulle jag ha preciis såna här slitna drivvedsliknande bord!:) med kritvita stenar i mitten.
Älskar en kall coronita med lime också förresten… 🙂

bild å1 (kopia)

_VIP4714_VIP4717

Och så måste jag bara visa några superfina och nya favoriter som jag införskaffade innan jag åkte men kommer att använda ännu mer flitigt nästa sommar. Hade lite modevisning för Niklas som fick fota lite. Love forever helt enkelt, så kände jag för dessa spetscardigans;)

_VIP4699

_VIP4716

Gillar även du dem så hittar du dem här.

Kram och fortsatt god kväll på er.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Kärlek på Zhero Hotel”

  1. Profilbild för Mallansvardag

    Vilket lyx! Och såååå snyggt. Precis vad jag gillar ? Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *