ko-ko-no

Happy friday på er!
Solen skiner hörni, tjohoo vad mysigt och det är väl ändå bästa starten på dagen! Och imorse fick jag kaffe serverat också av min N så det var extra fredagslyxigt:) Älskar doften av kaffe på morgonen!
Och så vackert och fint det är ute fortfarande med härliga gula färger på löven, man kan inte tro att det redan är 1 november imorgon!

v

Men nu vill jag visa er mina fina smycken jag shoppade häromkvällen hos smyckesmärket ko-ko-no. Vi (jag o mina kollegor) hade en supermysig VIP/mingelkväll tillsammans med Caroline Crafoord (grundare till märket) och 100 st shoppingsugna 4good-tjejer i tisdags och oj oj vad tjejer kan shoppa smycken! Det var tokrusning till smyckesborden men jag hann i alla fall norpa åt mig det här underbara rosa fjärilshalsbandet och den ljuvliga rosa ringen som säljs till förmån för Bröstcancerfonden. (Det är åttonde året i rad som
ko-ko-no tar fram egendesignade berlocker, målade för hand i härliga rosa emaljfärger och varje ring bär ett vackert ord. Faith, Sense, Warmth, Hope och Trust.
På min ring står det Sense).

_VIP5237

Har en liten förkärlek till fjärilar. Älskar vad de står för och har ju en fjäril i min lilla blogglogga också. Och det finns en tanke bakom:)

_VIP5239

_VIP5216

Fjärilen

Det här är ett starkt tecken på en ny början på ett högre plan.

 Precis som fjärilen kommer fram ur sin kokong, kan det betyda att du träder fram

med en ny skönhet och en ny medvetenhet

 att du går in i en period av pånyttfödelse och transformation. 

Fjärilen är en mycket gammal symbol för själen och till och med för själva livet.

En fjäril kan också symbolisera glädje

och lycka.

Vackra ord och en vacker symbol.

Nu är det jobb och sen ut och jaga höstjackor till the teenagers in da house:). Och just det kanske behöver jag köpa en pumpa, löständer eller spindelnät också, det är ju Halloween för sjutton!;)

Önskar er en fin fredag vänner.

<3


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *