Law of attraction

Dream it. Wish it. Do it.

Så står det på min nya kalender för 2017. Mitt motto och ord att inspireras & motiveras av varje dag.
Dröm dig inte bara bort till det du önskar göra helst av allt i livet. Stanna inte där, vid drömmarna. Börja föreställ dig du vill göra, önska, se det framför dig och gör det. Det du vill. Inte jätteenkelt och något som går bara av sig självt utan något man får träna på varje dag. Att se framför sig det man vill uppnå. Jag tror starkt på att positivt visualisera, att tillämpa law of attraction och hur universum är styrt av denna lag. Men det är ”färskvara” och något jag måste påminna mig om ofta för att inte komma ur spår och negativa tankar och oroande kan lätt ta över.

Genom att förstå attraktionslagen kan man ha i kontroll över sitt liv och få lite hjälp från universum genom att försöka uppnå sina önskningar och mål. Du hoppas eller önskar inte något när du gör detta utan föreställer dig att det redan har hänt. Du måste tro på att ingenting kan stå i vägen för vad du vill samt att allt du önskar dig kommer att bli sanning – oavsätt vad. Dessa positiva tankar sänds ut i universum där de sedan kommer att locka till sig andra positiva saker. Berätta eller skriv ner dina önskemål om du vill ha en mer konkret form av positivitet. Använd alltid positiva fraser, så som; jag är eller jag har i stället för jag hoppas och jag kommer att.

Det kan vara svårt till en början men när man inför detta som en vana kommer du snabbt att upptäcka att positiva tankar kommer lätt och därmed också det du önskar dig. Vi har ofta vårt fokus på det som vi är missnöjda med i våra liv och vi pratar ofta och gärna om det till vänner och bekanta.  Vi klagar, gnäller, oroar oss och lägger väldigt mycket fokus på det oönskade vilket leder till att vi bara skapar ännu mer av det vi inte vill ha. Så sluta med det och prata istället mer om det du vill ha. Det du tänker och känner attraherar du.

Jag börjar med det nu. Igen. För jag vet att det faktiskt funkar.:)

(Observera att detta är min uppfattning och förhållningssätt jag tror på. Det behöver absolut inte vara ditt. Det finns lika många ”sanningar” i världen som det finns människor.)

Kram och ha en fin tisdag!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *