Lördagskväll på Texas Long Horn

Hoppas helgen varit fin och avkopplande. Så som man vill att helger ska vara och att man hinner hämta tillräckligt med energi för att möta en ny vecka:)

Denna helg var för oss en så kallad vuxenhelg för mig och min sambo då vi har våra barn varannan vecka. (Man vänjer sig dock aldrig tycker jag trots att det varit så de senaste 10 åren). Jag som har tonåringar slappnar inte riktigt av ordentligt på helgerna nuförtiden även om det är ”pappahelg”. Nu när man har tonåringar alltså. För det är ingen lek. Och som vill vara ute senare än man orkar vara vaken liksom. Jag är ju inte mamma på halvtid även om tonåringarna säkert skulle önska det ibland. Att mamman inte skulle tycka och lägga sig i så mycket. Om utetider och sånt. Men det gör hon den där jobbiga morsan. (Det händer ju så mycket otäckt numera och ja jag har glömt hur det var när jag var tonåring;)) Så i väntan på att tonårsdottern skulle komma hem efter gymnasieinspark och hemma i ”säkert förvar” hos sin pappa åkte jag och min sambo till Texas Longhorn för att äta lördagsmiddag. Och efter en mysig kväll med massa god mat och att vi kommit hem var det ju bara typ sådär 4 timmar kvar att hålla sig vaken tills dottern ringt och sagt att hon var hemma. (Många förmaningar om att aldrig aldrig-gå-själv-för-då-hämtar-jag-dig blir det). Men så ringde hon. För hon vet att mamman inte kan sova innan. För omtänksam och skötsam är hon den där dottern. Och duktig på att höra av sig. Och det är mamman glad för. Sova kan man ju göra en annan gång;)

Och förresten maten på Texas var vääääldigt goooood:)

DSC_0859 copy
DSC_0857 copy
DSC_0872 copyDSC_0868 copyDSC_0861 copy DSC_0888 copy

DSC_0874 copyDSC_0903 copyDSC_0876 copyDSC_0885 copy

Är det grillat man är ute efter så är detta klassiska ställe toppen och jag gillar deras motto:):

motto


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *