Lördagsfix och packning inför fjällen

Hej löördag!

Åh vad härligt det är att vakna på morgonen utan att klockan ringer och man måste upp och och ha en tid att passa:) bara ta en lugn morgon med flera koppar kaffe i soffan, slänga i en tvätt, småfixa hemma det gillar jag mycket. Imorse gjorde jag en supergod hallonchiasylt som jag också hade tid att fota lite fina bilder på. Så härligt att ljuset är tillbaka också! Älskar att fota då!)

Jag har också börjat packa lite inför sprotlovsveckan som är nästa vecka, och som vanligt åker vi till vår stuga i Sälen, längtar så mycket dit nu, är ju massor av snö där uppe och kallt och frostigt ska det fortsätta vara:)

Har införskaffat en ny underställströja som jag kikat på länge och nu slog jag till på rean här. 

Och fredagsbuketten såg ut så här denna veckan:) alltid färska blommor hemma. Det är vardagslyx för mig och något som ju gör mig happy:)

Önskar er en fin lördag!

Kram!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *