Lycka är ett par varma tofflor

Skärmavbild 2013-09-01 kl. 18.29.51

Skärmavbild 2013-09-01 kl. 18.30.14

Nu har de åkt fram. Shepherd-tofflorna. De kommer att stanna framme ungefär till mars/april nästa år. För nu har den fina men småhuttriga hösten kommit på riktigt och det är när den kommer på riktigt som jag börjar frysa om fötterna. Det enda botemedlet då är Shepherd-tofflorna. (och så varma tröjor, vantar, mössor o halsdukar förstås). Men tack o lov för dessa varma, underbara & sköööna tofflor!;)

UGGsen åker också snart fram ur skoskåpet… men inte riktigt ännu… jag såg förresten att dessa Shepherd -uggs i mocka och fårull som påminner om UGGs kostar under tusenlappen och är ett prisvärt alternativ till de dyrare varianterna. (Finns i fyra olika färger).

Skärmavbild 2013-09-24 kl. 22.55.07

Men jag ska inte klaga på kalla fötter, jag är tacksam att jag har ett varmt hem att ”boa” i huttriga höstdagar och jag gillar den färgstarka hösten ganska bra trots allt även om sommaren är favoriten. Och vintern. Om det är vitt, gnistrande och snö vill säga. (slask o tö kan man vara utan). Antingen varmt & hett eller kallt & krispigt. De där vackra kalla och vita vinterdagarna med blå himmel tycker jag är lika härliga som de varma, ljusa sommardagarna. Mellanvarianterna höst o vår känns lite som en ”transportsträcka” tills det blir vinter & jul eller sommar & semester. Det tycker jag i alla fall. Nu ska jag och mina tofflor ta en kopp höstigt té innan det är dags att krypa ner under täcket.

Skärmavbild 2013-09-24 kl. 22.58.35

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *