Magiska Surflogiet

Magiska Surflogiet

Igår hade vi en heldag på ett magiskt ställe väldigt nära där vi bor nu i Västergarn, Surflogiet vid Tofta. Är ni i närheten så måste ni ta er dit en solig dag för att njuta av ett glas rosé, sötpotatispommes, tryffelmajo, skön musik och en härlig miljö precis vid havet! För precis vid vattenbrynet ligger Surflogiets ekologiska café.

Vännerna Marie och Matilda och Emma med familjer kom också dit, (vi var ett stort gäng där men var visst bara några av som fastnade på bild:)) Har man småttingar med sig är det ej lätt att samla alla tillsammans på samma gång:)


Deras sötpotatispommes är något alldeles extra! Även de friterade ”halloumipinnarna” är galet goda. Ja och hamburgarna med! Allt smakar bara så ljuvligt gott! Och så ett ljusrosa glas rosé till, sommarkänsla så det känns i hela kroppen:)


Surflogiets café är öppet varje dag under hela sommaren mellan 11.30–22.00 (dock stängt vid regn.)

Så går du hit en vacker sommarkväll är det nog minnet från en magisk solnedgång i havet du kommer att minnas.

Idag är det lite mulet här så blir en stunds jobb inne vid datorn. Niklas åkte till Stockholm över dagen för några möten men är tillbaka i eftermiddag igen och blir det sol till kvällen tar vi oss en promenad bort till ytterligare ett underbart ställe här i närheten för att äta.

Men nu först ska jag ringa sonen som kom hem i natt från sin första egna Greklandsresa, ska bli kul att höra hur han och kompisarna haft det:) glad och tacksam att han är hemma välbehållen igen. Vet ju hur det var när jag var 18 och åkte med tjejkompisarna på partyresor…gah 😉

 

Ha en fin torsdag!

 

Kram!

 


Publicerat

i

, , , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *