Maj är här!

Hej hej härliga maj! Hurraaa nu är våren här! Den bästa tiden på året är på intågande! Vår, vackra färger, sommar, ljumma kvällar och framför allt…ljuset är tillbaka:) för oh så mycket roligare (och enklare) det är att fota när man har ljuset med sig…

vip2644

Igår kväll gick jag o N till vår vän Thomas på Enskede Värdshus som denna afton hade grillpremiär… tanken var att vi sen skulle gått bort till brasan vid Enskedefältet  men vi mötte goda vänner som också var på värdshuset för att äta av den goda grillbuffén så vi stannade kvar i värmen i stället för att senare gå hem till vännerna vi skulle gått till brasan med men som redan hunnit dit och hem igen…ja ni fattar:)

bild 1

Puss:)

enskede värdshus

Varje torsdagkväll framöver nu kommer det vara grillning i grillhuset på Enskede Värdshus. En underbart god buffé dukas upp…

_VIP6422

…med maaassor av goda grönsaker i härliga färger

_VIP6440 (kopia)

_VIP6391_VIP6437 (kopia)_VIP6402_VIP6457

Jorå jag blev ganska proppmätt;) men åh vad somrigt gott!!

_VIP6481 (kopia)

Vi sprang på fina vännerna Helena och Per

_VIP6479 (kopia)

_VIP6461 (kopia)

Helena och Pers supersöta dotter Sofia

_VIP6491 (kopia)

Och hela gänget som de var där med hittade vi i glaspaviljongen på Värdshuset:)

Där satt vi sen och babblade tills det mörknade och majbrasan ute säkert nästan brunnit ut innan vi gick bort till andra vännerna i Enskede för att ta ett glas vin och umgås innan man kunde räkna hem tonåringarna en efter en och som varit ute på eget kompisgalej.

bild 2

Vet inte vems idé det var att grilla marsmallows över tända värmeljus men ibland sent på natten är visst allt möjligt, speciellt en Valborgsmässoafton kl 01 på natten;) hihi.

Nu blir det film o snacks med tonåringarna, som hör och häpna! Är hemma allihopa ikväll! Jippi! 🙂

Ha en fortsatt fin 1:a maj kväll!

KRAM


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Maj är här!”

 1. Profilbild för Mian

  Härligt!

 2. Profilbild för Mallansvardag

  Ni såg ut att ha haft en riktigt härlig Valborg. Vi struntade i elden vi oxå eftersom det var så kallt det var mycket mysigare att sitta kvar inne i värmen tyckte vi : )
  Synd att Enskede ligger så långt bort annars hade vi definitivt avlagt ett besök på Värdshuset, den buffén såg helt makalöst god ut, smaskigt med så mycket grönt till maten inga problem att välja bort kolhydraterna då : )
  Önskar er en skön söndagskväll.
  Kram Malin ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *