Malmö, Nordea Masters & en underbar lördag

Hej på er,

Har ni en fin alla mors dag ni som firar er egen dag, eller kanske myser med era små mammor?:) Själv befinner jag mig i Malmö med Niklas för att han jobbar ute på PGA of Sweden inför den stora golftävlingen Nordea Masters. Därav att det varit lite tomt här inne någon dag då det har varit full rulle:). Men oj vilken underbar miljö det är här och oj vilket härligt väder! Det går ingen nöd på oss här i alla fall. Men gårdagen var faktiskt  en ledig dag för oss då vi passade på att åka på en liten roadtrip i härliga Skåne, ja inte så jättelångt åkte vi men första stoppet blev hos en kär vän som bor i Kristianstad. Fina Carola hälsade vi på i hennes grymma butik Lakewood Living. Sedan gick turen vidare mot Klippan där jag har en av mina bästa vänner, och hon min bästa vän Nilla hade köpt ett litet hus. Och det var ett av de ljuvligaste lilla hus jag sett. Där tillbringade vi lördagkvällen och det kommer bilder. Men inte just nu. Behöver ladda in dem först i datorn:). Här kommer istället lite bilder från den vackra golfbanan..

_VIP3398 _VIP3399 _VIP3403 _VIP3405 _VIP3413 _VIP3414 _VIP3416 _VIP3421 _VIP3424

Mat behövs i mellanåt:)

_VIP3427 bild 4 (10)

Härligt att träffa denna mysiga tjejen. Och imorgon ses vi igen. Bäst att passa på när det finns tid och man för en gångs skull är ganska nära varandra avståndsmässigt:).

bästa vän

Och sedan fick jag träffa bästis Pernilla. Tänk att vi känt varandra i 36 år!! Hon den där underbara roliga tjejen som jag gapskrattar med och åt varje gång vi ses. Och jag blev så glad när jag fick se hennes rara och söta hus att jag hoppade av glädje och bara gick runt och sa åhhhhhhh hela kvällen. Det kommer bilder men kika på denna så länge så förstår ni nog hur fint det var.

_VIP3626

Ja ni ser ju!! Jag vill flytta dit NU:)

Nu är det dags att fixa lite till här i loungen. Önskar er en fin dag och hoppas ni blivit riktigt omhändertagna & firade eller äter mors dag-tårta i stora lass.

Kram.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Malmö, Nordea Masters & en underbar lördag”

  1. Profilbild för Titti
    Titti

    Underbara bilder ?!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *