Matapoteket

    

Fortsätter mitt tipsande om hälsosamma restauranger i Stockholm 🙂

Det blev en riktigt lyxig lunchvecka förra veckan när Carola var och hälsade på. Matapoteket ville vi prova och ligger även det på södermalm men mot Nytorget istället för Mariatorget. Här äter man raw food och det var inte lätt att välja ut något från menyn då allt såg väldigt fräscht ut men till sist valde jag PEACEFUL PIZZA bestående av cashewmozarella, tomatsås, paprika, ruccola, torkade champinjoner och rostad rödlök, på torkugnsbakat glutenfritt rawbröd. Serverades med stor sallad bestående av avokado, surkål, algsallad, tomat, groddar, gröna blad och vinegrett.

Carola valde NO NUT WRAP med morotsfalafel, paprikadipp, sallad, avokado, solroshummus, paprika och groddar. I torkugnsbakat bröd av groddat bovete och frön. Serveras med stor sallad bestående av avokado, surkål, algsallad, groddar, tomat, gröna blad och vinegrett.
Jamen ni hör ju vad gott och fräscht va? Gå dit och prova om ni är i krokarna hörni!

Har suttit hemma hela dagen framför datorn och redigerat bilder från ett fotojobb jag hade i måndags. Nu blir det en liten fikapaus med N och senare ska jag få smaka på kikärtsgryta hos vännen Helena. Bra onsdag tycker jag:)

kram!

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *