Me look

bildc 5

I torsdags kväll var jag på ett trevligt bloggevent på SoStockholm, i Kungsträdgården tillsammans med Pernilla. Diana anordnade denna kväll tillsammans med Milook Sweden  som är ett klädmärke som förespråkar vikten av att må bra inombords för att kunna klä sig rätt och känna sig snygg. Milook syr inte upp flera kollektioner per år utan satsar på tidlösa nyckelplagg. Det är ett livsstilskoncept som säljer kläder och accessoarer av egen design till kvinnor i alla åldrar och temat denna kväll var ”Morgondagens konsument” där det pratades om att konsumenten mer och mer väljer kläder med omsorg och blir också mer miljömedveten.

bildf 2
bifld 1
 Det bjöds på snittar och vin samt modevisning och en fin goodiebag.
me look
bilfd 2
DSC_0496
I goodiebagen fanns små ansiktsmasker från Maria Åkerberg, en braatthatermos från SKODA, gott té från Johan & Nyströms och en fin top från Milook
DSC_0497 DSC_0500
Hoppas er helg varit bra:) denna dag gick ju med rasande fart och berodde väl på att man förlorade en timme idag…men nu är vi packade och klara snart och ska lägga oss tidigt för att orka upp i natt:) Resfeber deluxe just nu men blir nog bra när vi väl är iväg:)

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Me look”

  1. Profilbild för anette

    Vilket härligt event….så mycket snyggt. Kram Anette

    1. Profilbild för ulricath

      Javisst var det! ? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *