Mera Kreta…

Heeej hopp hur mår ni?

Hoppas helgen varit bra!:) Varmt och skönt fick vi ju!

Jag och Fanny är hemma från Kreta nu men tänkte visa lite mer från våra dagar där nu när jag fått lite ordning på bilderna hemifrån.

Ääälskar min nya solhatt från Gina Tricot! Perfekt för att få skydd för ansiktet och jag och Fanny turades om att ha den när det blev för varmt.

 

Fannys bästa vän Matilda åkte ner före oss tillsammans med sin mamma Helena, vi hade inte möjlighet att vara borta en vecka men med Ryanair hittade vi billiga flygbiljetter för att kunna ansluta några dagar. Med oss på resan fick vi även Matildas lillasyster Sofia:) De bodde på Vings Sunprime Platanis Beach och vi på Porto Platanias Village som låg någon kilometer ifrån varandra. Varje dag fick vi oss en skön promenad på stranden bort till deras hotel. Vi hade det så super myspysigt vid poolen & på stranden hela dagarna! Skönt att bara vara och underbart med värme, sol och att få tid för lite tjejmys med våra fina döttrar. Grekisk sallad, tzatziki blev det till lunch alla dagar och ett par gånger lyxade vi till det med ”after beach” på eftermiddagen då de hade happy hour på goda drinkar vid poolen:)

Är det semester så är det:)

Visar lite mer imorgon, måste hoppa i säng nu, är helt slut efter en dag på Täby Bakluckeloppis, jag och Fanny åkte dit imorse för att sälja av lite kläder, skor och andra grejer.

Kram

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *