Middag på Djupvik

Igår kväll åkte vi till Djupvik Hotel för att äta middag och se solnedgången tillsammans med fina vännerna Emma och Tobbe.

Restaurangen vid Djupvik Hotell ligger med en underbar havsutsikt vid Djupviks fiskeläge och utsikten är magisk. Hela stället är magiskt med underbar inredning och fantastisk mat!

 

 

Emma som tar underbara bilder har nyligen öppnat en webshop och galleri som heter My Gotland där man kan hitta ljuvligt fina och unika serveringsbrickor och glasunderlägg med Gotlandsmotiv,  alla fotade av Emma. Där finns även vackra posters och tavlor   fotade från olika magiska ställen på Gotland. In och kika och följ henne på instagram (mygotland) för massa fina bilder och även tips på ställen att besöka på Gotland.

En supermysig kväll med bästa Tobbe och Emma

 

Ni anar utsikten där bakom vinglaset:)

 

Ja jag vet Djupvik har jag skrivit om flera gånger tidigare men det är verkligen ett av favoritställena här på Gotland! Kan varmt rekommendera det om ni är i närheten och letar middagsställe med grym mat och en magisk utsikt och solnedgång.

Nu ska vi ta en sväng in till Visby för att kika på Medeltidsveckan som startar idag, har aldrig sett det förut så det blir nog en upplevelse!

Kram och fin söndag!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *