Middag på Guldkaggen

En av de fina kvällarna förra veckan tog vi barnen och åkte söderöver, mot Burgsvik. Det finns många guldkorn på Gotland och ett av dem är den mysiga krogen Guldkaggen. Åh missa inte denna helt underbara sommarkrog om du är på Gotland!

Guldkaggen är ett hamnmagasin från 1600-talet, inkilat mellan en vacker badstrand, en småbåtshamn och en camping och där är ett riktigt härligt sommarhäng vackra sommarkvällar! Vi slog oss ned ute och hade svårt att bestämma oss vad vi skulle välja från den mumsiga menyn…

_VIP0995guldkaggen _VIP1010

Men till sist bestämde vi oss och alla tog lite olika rätter, det gillar jag för då kan man tjuvsmaka lite av varann, hehe:)

_VIP0963
guldkaggen

_VIP0979 _VIP0975_VIP0987guldkaggen burgsvik_VIP1003_VIP0983FullSizeRender (25) copy

Familjemys

_VIP0965

I den karibiska utomhusbaren One Love spelas reggae-vinylskivor från 60- och 70-talen. Här anordnas också jamaicanska grillkvällar och popgiss-tävlingar under bar himmel vissa kvällar.

_VIP0998

_VIP0991

_VIP0964

Felix bästa kompis Marc

_VIP0968_VIP1007

Kul, tycker jag,  är att Guldkaggen drivs av fyra kompisfamiljer som består av 8 vuxna och 10 barn. Fasen vilka roliga somrar de måste ha! 🙂

Kan verkligen tipsa om detta underbara ställe om du letar efter en restaurang söderöver när du är på Gotland! Magiskt god mat och fantastiskt mysigt att sitta ute och äta nära havet och se solen gå ner.

Nu ska jag hoppa in i bilen och åka o hämta vännen Helena som strax kommer med båten från Stockholm och är först i land av alla vännerna som pö om pö droppar in från och med idag!:) Vännerna Anna och Magnus kom igår men bor hos Marie och Thomas så dem ska vi såklart träffa också!!

Kul kul och hej hej så hörs vi snart igen!

Kram


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *