Min vän som har en fin butik…

…Carola heter hon. Och butiken heter Lakewood Beds & Living, kanske känns det lite bekant då jag pratat om den här fina butiken tidigare:) den ligger i Kristianstad men finns även som webshop. De lyxiga sängarna man kan köpa där tillverkas och skräddarsys på plats och de är så där sköna som man vill att en säng ska vara. Såna sängar man riktigt sjunker ned och nästan försvinner i, och täcken & kuddar så fluffiga som på hotell & man vill inget annat än ligga där hela dagen. Känna sig lite omhändertagen bland de där flufftäckena och bara drömma sig bort:)

_VIP3436_VIP3455_2

Underbara lakan från Paisley som skapar den där lyxiga hotellkänslan man önskar sig…

_VIP3480

Älskar kuddarna! Vill ha allihop i min säng:)

_VIP3505

Jo vi provlåg ju så klart:). Jag i min supersköna leo-jumpsuit från Love Forever (kommer in i höst).

_VIP3458_2

Det finns mer än lyxiga sängar i butiken också, m a s s o r av fina inredningssaker, alltifrån doftljus, smycken och accessoarier till vackert porslin och snygga möbler….kika nedan så ser ni:)

_VIP3466_VIP3470_2 _VIP3475_VIP3456_VIP3449 _VIP3446_VIP3435lakewood living

lakewood living

Ja i lördags var vi i butiken och gjorde Carola sällskap med kaffe & muffins några timmar innan vi åkte vidare. Och igår sågs vi igen när Carola kom till Malmö för att hälsa på mig. Och vi fick några timmar till att umgås och prata i solen. Med varsit glas iskallt Chardonnay satt vi där och babblade om allt och lite till. Ja en smula shopping hann vi också med. Och en lunch och eftermiddagsfika. Riktigt mysigt. Att ses. Synd bara att hon inte bor lite närmare mig den där innerligt gulliga och omtänksamma tjejen.

Hoppas ni har en bra tisdag. Vi är snart hemma igen efter vår Skånetur. Men vi kommer tillbaka inom kort. Ja i sommar redan. Och det är ju snart det:)

 

 


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

4 svar till ”Min vän som har en fin butik…”

 1. Profilbild för carola

  men hallå vilket inlägg! allt så fint och bara om mig nästan 🙂 hihi sötaste Ullis! Tack för at ni tog er tiden att hälsa på och tack för att du lyssnar på en svamlande tjej som mig 😉
  Saknar dig redan! KRAM!!

  1. Profilbild för ulricath

   ja så klart! 🙂 saknar dig med! kramar! <3

 2. Profilbild för Titti
  Titti

  Så mycket fint ?!!… Där skulle jag vilja mingla runt, får bli ett besök om vägarna bär förbi…. Kram

  1. Profilbild för ulricath

   Ja det måste du vännen! Såå mycket fint där! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *