Mysig stämning i Visby

Igår innan vi skulle flyga hem igen från Visby hann vi med att få lite julstämning på Visby Strands julmarknad ”Gotlandsjul” som är Gotlands största julmarknad. Jag insåg att det nu på riktigt börjat lacka emot jul:) inte mig emot då jag älskar julen och längtar tills mörka november är över, den månaden är liksom bara en lång transportsträcka till mysiga december då det i allafall blir lite ljusare med all härlig julbelysning både inne och ute:)

_VIP6605

_VIP6608

Inne på Visby Strand var det julfint och julmusiken var på o vi åt vår första jultallrik för i år

_VIP6617

_VIP6615

Mysig soffa med juliga kuddar.

_VIP6613 _VIP6614

Efter marknaden gick jag runt och fotade lite…

_VIP6548

I Almedalen var det fortfarande grönt och fint.

_VIP6568

Bryggan nere vid Kallis var ensam och öde men havet så rogivande, vackert och lugnande för själen. _VIP6551_VIP6626 (kopia) _VIP6628

Tänk att på sommaren är det fullt av båtar och liv här. Lite skillnad att vara i Visby på hösten men för mig är det lika härligt fast på ett annat sätt. När man bor i en storstad som jag gör så uppskattar man bara så mycket att få komma ifrån stadens brus för en stund. Ingen stress här, inga bilköer eller trångt på stan och tunnelbana:) Bara luugnt och skönt.

_VIP6639

Nu ska jag börja förbereda för en glittrig fest ikväll. Ja det är födelsedagsfest för ett par fina vänner. Och ja man kan gå på glittriga fester även på söndagar:)

Ska se vad jag har för festligt att leta på där inne i garderoben då. Och en mask ska visst på också.
Ni hör ju vilken g l i t t r i g   söndag det blir .

🙂


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *