Myskväll med dottern

  

Jag och Fanny tog en sväng till Bistro Voltaire i Sickla igår kväll för att äta, vi skulle även gått på bio men det blev film-mys hemma i soffan istället efter vi käkat då jag fortfarande inte kände mig helt kurant. Och denna fredag är även den snuvig och dan så håller mig hemma lite till. Men åh så gott vi åt och så himla supermysigt är det i Dieselverkstaden där restaurangen ligger, det är en fantastisk byggnad, finns även en biograf precis bredvid restaurangen. Menyn är i stort sett vegetarisk med några inslag av fisk och skaldjur och vi tog just varsin skaldjurssallad och delade på en sötpotatis och tryffelmayo:) Lite vardagslyx behövs ibland.

Men det bästa. Det var en mysig kväll med min stora tjej.

Kram och fin fredag till dig!

<3


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *