Ny matta till köket

Ny matta till köket

Vi håller på med en liten uppfräschning i vårt kök och vardagsrum här hemma i form av lite ny inredning och nu letar jag efter någon ny snygg matta att ha under köksbordet. Hittat ett par fina o prisvärda varianter hos Ellos och gillar mattan nedan som heter Uni. Den finns i olika storlekar i färgerna grå, naturvit, beige/creme, rosamelange och svart/vit. Funderar på den grå, tror den passar bäst färgmässigt. Gillar att de är av 100% bomull och är Oeko-Tex-certifierade. Läser man produktbeskrivningen så innebär det att mattan inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Produkten har testats för att säkerställa att inga hälsofarliga kemikalier finns kvar. Mattan kan tvättas i 40° och det är ju toppen att kunna tvätta hemma i tvättmaskin och därmed undvika kemtvätt som både är dyrt och dåligt för miljön.

ells_0127121_M

ellos matta

(Pressbilder lånade från Ellos)

Tror jag beställer den nu!:)

Mer nytt till köket; Vårt nya vitrinskåp har ääääntligen kommit, beställde det i början av nov och det kom i fredags. Japp den som väntar på något gott:) ska bara sätta på dörrarna och sen börja plocka in glas och tallrikar så ska ni få se.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Ny matta till köket”

  1. Profilbild för Mallansvardag

    Låter som att jag måste komma förbi snart och se hur fint det har blivit ?
    Har inhandlat lite smått och gott i inredningsväg jag med som jag tänkte fixa med i helgen, får se om jag kanske hinner fota oxå, tokig bloggerska som man är ?
    Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *