Nya bågar!

Hej!

Hoppas ni fick en fin Lucia och tredje advent igår! Här i Stockholm kom det pyttelite snö men ändå lagom för att få lite mysig julkänsla. På kvällen var vi på en glittrande och glimrande glöggis där julpyntningen slår det mesta, helt galet faktiskt, ni ska få se lite bilder senare!

Men nu om något annat.

smarteyes

Det senaste året har jag känt att bokstäverna på mobilen, datorn och i tidningar liksom krympt ganska så mycket och texten har känts lite suddig ibland också. Köpte mig i somras ett par läsglasögon för att se om texten blev lite större:) och ja det blev den ju. Jag som alltid sett som en hök och aldrig haft glasögon behövde nu lite förstorat glas för att se klart. Dags att gilla läget att åldern kommer i kapp;)

smarteyes

Om det var rätt styrka på det där glajjorna från macken var väl tveksamt så jag bokade en synundersökning hos Smarteyes som ligger nära där vi bor. Och visst det visade sig att jag absolut behövde jobbglasögon vid datorn så då var det bara att börja prova ut glajjor. Jag har ju spanat in snyggtjejerna Izabella Scorupco och Malin Åkerman på TV-reklamen som är toksnygga i alla glasögon och tänkte att skulle välja några coola från deras egna kollektioner. Men det visade sig vara lite svårare då jag absolut inte var lika snygg som dem i runda coola brillor med jeanstyg eller lila glittrande strassbågar. Men det hade man ju kunnat räkna ut innan haha..;)

Det fick istället bli ett par lite mer klassiska så fastnade till sist för dessa bågar som kommer frånElements Collection och det jag då fick veta var att de är miljövänligt framtagna! Valet blev enkelt och jag bestämde mig för att välja ett par ur den kollektionen.

_VIP1114

Det blev dessa klassiska pilotbågar! Elements Collection är alltså perfekt för dig som vill göra ett hållbart och miljömedvetet modeval för alla bågar är nämligen tillverkade i miljövänligt cellulosaacetatsom är 100 % biologiskt nedbrytbar. Det innebär att den under rätt förutsättningar bryts ner och blir en del av naturen. Bra va!? 🙂

_VIP1158

Man kan se att det i modevärlden idag finns ett stort intresse för hållbarhet och den trenden syns hos fler glasögonproducenter som nu tar fasta på det och övergår mer och mer till nedbrytbar plast i bågarna.

Det tackar vi för, vi behöver alla hjälpas åt att bevara vår fina jord och var och en av oss kan ju faktiskt bidra till en hållbar utveckling genom våra dagliga val.

_VIP1156

Så känns bra att do good and look great. Nåja i alla fall seeer jag väldigt G R E A T nu med dessa nya fina bågar från Smarteyes! Texten och bokstäverna är tillbaka i vanlig storlek igen! 🙂

Ha en fin måndag vänner!

KRAM.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *