Rituals

   rituals _VIP6537_2 (kopia) _VIP6533_2 (kopia)

Jag har blivit väldigt förtjust i Rituals produkter, jag har sneglat på dem ett tag när jag råkat gå förbi någon av butikerna men ej köpt några själv, men så fick jag ett par grejer därifrån av min vän Matilda när jag fyllde år för ett tag sedan:)

Jag gillar Rituals butiker som är sådär mysigt lyxiga & stämningsfulla, det doftar gott därinne, inredning och produkter är inspirerade av skönhetsseder och traditioner från Fjärran Östern. Deras filosofi är att förvandla dagliga vanor och göromål till meningsfulla och behagliga små ritualer. Och tanken är att shoppingen ska vara avkopplande och behaglig i en annars stressig vardag. Tycker det låter som ett bra koncept att sträva efter:). I den härliga Zensation duschgel som jag fick kombineras rismjölk, som är en naturlig ingrediens som ger näring åt huden och gör den silkeslen, och körsbärsblomma, den japanska symbolen för renhet. Doftljuset ska ha en renande effekt på kroppen och själen och det jag fick har en god o mystisk doft av färska fikon och copaibaolja. Så när jag känner att jag vill bli extra ren på både insidan och utsidan åker dessa mysiga produkter fram:)

Men mest nu skulle det väl behövas en soldansritual för vad är det för väder inför midsommar egentligen? Kallt och huttrigt eller bara som en helt vanlig svensk sommar….

Kram på er så länge i midsommarstöket.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Rituals”

 1. Profilbild för Frida Svensson (@fridagsvensson)

  jag är fullkomigen besatt av Rituals! Deras produkter är fullkomligen DIVINE!

 2. Profilbild för caroline
  caroline

  Men vad är det för fint dom står på? 🙂

  1. Profilbild för ulricath

   En liten orientalisk bricka bara, var sjutton köpte jag den då? Kan nog vara från ”In och Finn” i Sthlm, tror jag 🙂

   1. Profilbild för Caroline
    Caroline

    Tack för ditt svar kära du! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *