Röhnisch shopping och tänkvärd frukostföreläsning

För ett tag sedan var jag på en frukostföreläsning som Röhnisch  anordnade  i sin Brand Store på Norrlandsgatan. De hade bjudit in coachen Marie Fridström som pratade om vikten av att kommunicera på rätt sätt för att bli förstådd.  Hon är expert på att hjälpa människor att bli mer effektiva och tydliga i sitt sätt att framföra sitt budskap till varandra. Och hon pratade även om hur viktigt det är att kunna tala, nu när vi lever i den digitala världen med alla snabba sociala medier. Gör det oss osociala? En intressant tanke att fundera på är vad hade man gjort om sociala medier helt plötsligt dog?  Ja vad sjutton hade vi gjort då?  Gör sociala medier oss asociala eftersom man istället för att ringa eller möta en vän kanske går in på facebook, instagram eller blogg för att bli uppdaterad? Vill man ha sina relationer via sociala media och smartphones…?  Samtidigt är det ju så klart ett väldigt bra sätt att hålla kontakten med sina vänner via dessa forum. I alla fall en  väldigt tänkvärt morgon. Och jag tycker som med det mesta här i livet, att när allt görs med måtta är det okej. Och det är väl just det man kan stanna upp och fundera på en stund, och också förmedla till sina barn; att använda sociala medier med måtta och också hur viktigt det är att kunna stänga av och koppla ner sig ibland. Att påminna sig ofta om det och sen faktiskt göra det också.

röhnisch

Efter föreläsningen fanns det tid för lite shopping och frossande i snygga träningskläder,  och oj vad mycket snyggt det fanns!

röhnisch bfrrönjf löl

Man blir ju lite extra sugen på att köra igång med träningen ordentligt när man ser så här snygga träningslinnen med spets och allt:).

lkjfreDSC_003.6

Men det fick bli ett klassiskt träningslinne till sist ändå, även om jag var lite lockad att ta det med spets…:)

Mysig onsdag till er,

Kram.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *