Rosa tyll på Kovik

Vissa saker man införskaffar blir man mer nöjd över än andra:) och jag är väldigt förtjust i min puderrosa tyllkjol som jag köpte i början av sommaren, men som kom till användning först på Gotland. Jag älskar färgen och den passade ju både på pink partyt på Kallis men även vid andra tillfällen, som tex en varm dag då vi åkte till underbara Kovik. En tur dit varje år hör till för oss och är ett av mina favoritställen på Gotland, ett underbart vackert litet fiskeläger som ligger strax norr om Klintehamn.

  

Där finns ett ljuvligt litet kapell som är ”Till minne av de Gotlandsfiskare som för sin magra bärgning fick offra sitt liv och nu vila i havet”.

En liten strand att se solnedgången ifrån.

 

På Kovik har man har samlat och bevarat den gamla gotländska fiskekulturen genom att flytta dit bland annat båtar, länningar, bryggor och fiskebodar från andra delar av ön.

Hittade en fin fiskebod med fint namn:) (min son heter ju så)

Tror ungtjurarna som strövar fritt runt på Kovik gillade min tyllkjol också:) de är ju bara för söta och nyfikna! Haha.

Nu ska här jobbas på vid datorn innan det är dags att fira Niklas pappa som fyller 80 år ikväll. Och det blir en spännande kväll på en speciell restaurang på stan. Det står visst burlesque på temat.

Kram!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *