SanDisk vilken bra grej!

Har fått möjlighet att testa en riktigt bra liten grej att ha med sig i väskan när man tar mycket bilder med mobilen. Även om jag oftast har stora kameran med mig så är alltid mobilen full av bilder också:)

1190650493

SanDisk iXpand USB-minne lanseras nu i 128 GB vilket kan liknas vid åtta iPhones och är designad för iphone och ipads. Perfekt för mig då jag har bägge två:) och en riktigt smart pryl att ha med på semestern när man vill fota utan att tänka på att mobilen blir full och man såklart vill spara alla semesterminnen.

DSC_0464

Med hjälp av en app (iXpand Sync-appen) man laddar man laddar ner kan man enkelt hantera överföring och lagring av bilder mellan USB-minnet och sin telefon eller surfplatta. Funkar även att föra över till Mac:en hemma.

Så nu är det bara att börja överföra, min mobil är full för länge sen.

Det var ett litet tips till er som gillar att ta mycket bilder och vill frigöra utrymme för att kunna ta ääännu fler bilder i sommar:) och inte tar den någon plats heller. Liten och smidig men mycket användbar!

Och när det är klart ska jag gå bort till skolan för att kika på sonen och alla 9:or som har egen avslutningsbal ikväll. Min sons första. Ska bli så kul att se alla fina ungdomar som nog är en smula pirriga just nu när de håller på att göra sig iordning. Gäller att vara en lite diskret mama när man tittar sen då så man inte blir pinsam. Har fått lite direktiv just på den fronten;) så frågan är väl hur mycket bilder jag kommer hem med. Det visar sig:)

Fortsatt fin torsdag!

Kram.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *