Semmeldags och ett par favoriter på köksbordet

Sitter hemma vid köksbordet med datorn och det blev visst lite eftermiddagslyx i form av en semla idag:) Ja snart är det dags för riktiga fettisdagen i februari! Det kommer ju allt fler semmelsorter på den svenska marknaden varje år och i år är visst marängsvisssemlan det senaste haha, själv är jag nyfiken på den där semmelwrapen som kom för något år sen, får nog ta en tur till Tössebageriet där den görs.
Jaja alltid kul med innovativt tänk så det lär bli fler varianter bland semmelsorterna att spana på i sociala medier:)

 

Vilken gillar ni bäst? den klassiska semlan eller har ni någon ny variant att tipsa om?:)

Är barnsligt förtjust i min lilla guldapa jag fick av dottern i julklapp, känns som en liten kompis på köksbordet när man äter frukost och middag:). Älskar också min fina ljushållare i mässing från Skultuna som jag fick när jag fyllde 45:) ska önska mig fler från ”The London Collection” som är designad av den internationellt kända smyckesdesignern Lara Bohinc. Läste att inspirationen till denna kollektion kommer från hennes resor; linjerna i mönstret Lunar är inspirerade av motorvägarna i Japan, Celestial är inspirerad av planeternas rörelser runt solen och Feather av fåglarnas lätta vingslag. Coolt tycker jag och så fin!

Ha en fin onsdag!

Kram!


Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *