Sista dagen på Forever Fit C9

Hej på er!

Hoppas helgen varit toppen och att veckan börjat bra!

Jag och sambon har ju kört på med C9 och är inne på dag 9 nu. Alltså sista dagen på Forever Fit C9! Det har gått väldigt bra och jag gillar ju verkligen denna omstart som detta kostprogram är! För er som är lite nyfikna tänkte jag berätta om hur man äter under Forever FIT C9.

Man gör en kickstart helt enkelt för att komma igång att äta nyttigare, träna, bli piggare, minska i vikt och det är ett program som man följer i tre enkla steg med träning, kosttillskott och kostråd som hjälper dig att må bättre och se bättre ut på nio dagar. C9 är grunden i Forever F.I.T-programmet.

Man dricker Aloe vera som är full av vitaminer och är PH balanserande och bra för magen och man äter vitaminer och kosttillskott som ger energi och kosttillskott med fibrer som ger mättnad och detta gör att man har en bra balans med vitaminer och energi.

De två första dagarna är lite tuffare än övriga dagar då man enbart dricker 1 st shake, tar kosttillskott och dricker aloe vera, ingen mat dessa två första dagar men de är viktiga då kroppen kickas igång till en omstart av både kropp och själ för att få ett bra resultat. Viktigt är att man dricker mycket vatten som hjälper till med matsmältning och transport av slaggprodukter ur kroppen. Dag 3-9 ökar man på med ett mål vanlig mat bestående av 600 kcal. (Man får tips på goda recept i en folder som medföljer och är enkelt att följa). Mellan målen får man äta av en fri lista bestående av en mängd olika grönsaker och frukter med lågt GI-värde. För min del har det blivit en del knaprande på morötter, gurka, äpplen, tomater, jordgubbar, apelsiner och kiwi:). Shakes:en har jag gjort på osötad kokosdryck, cashewdryck, frysta jordgubbar, mango eller färsk kiwi. Det är bra om man gör någon form av träning varje dag och jag har kört på med promenader och Coreträning på Sats.

DSC03807aloeveragrön smoothieFullSizeRender (3)IMG_9287_VIP7989IMG_9302

Det har inte alls varit svårt tycker jag utan snarare väldigt lätt att följa och vetskapen om att det bara är 9 dagar känns bra. Vad är det av ens liv liksom?;) Vill man nå ett mål behöver man ju bestämma sig. Mitt resultat är 2,5 kg lättare och 2,5 cm mindre på stuss, höfter och lår. Största behållningen är att jag känner mig piggare, magen mår bra, kroppen känns lättare och sötsuget är helt borta! Maten man lagar under tiden är jättegoda recept som jag kommer att fortsätta laga då det är både enkelt, går snabbt och verkligen är ”clean eating”. Man saltar och sockrar alldeles i onödan många gånger när man lagar mat och nu har jag fått ny inspiration på nya fräscha middagar som inte tar lång tid att fixa i ordning och det gillar jag!:)

Därefter kan man fortsätta med nästa del i programmet Forever FIT 1 där man äter mer men också tränar mer under 5 veckor och sista delen FIT 2 går ut på att man tonar kroppen så på 69 dagar om man följer alla delarna kan man få en hel förändring av kroppen med nya bra vanor både gällande kost och träning och förutom viktnedgång och att man tonar kroppen får man mer energi och lyster i huden genom att man får i sig rätt näring.

Om du själv blir sugen på att göra en kickstart och ta steget mot ett hälsosammare liv med Forever Fit C9 eller något av de andra programmen, får du gärna mejla mig på ulricath@gmail.com eller köpa boxen direkt här.

Fin dag till dig!

Kram!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *