Skincode hudvård

Skincode Hudvård, en ny hudvårdsserie att lägga på minnet!

Jag har under våren testat på en riktigt bra hudvård jag varmt kan rekommendera! När man kommit upp i min ålder letar man efter lite extra bra hudvård i djungeln av alla produkter och jag tycker det är super när man kan få bra tips på just detta. Hade inte hört talas om Skincodes produkter tidigare men så berättade min bloggvän Helen hur mycket hon tyckte om dem och då ville jag också prova för att se om de passade min hud. Jag har nu använt dem i runt två månader och märker skillnad. Det känns faktiskt som jag fått en mycket jämnare, mjukare och klarare hud av denna hudvårdsserie.

Skärmavbild 2016-05-24 kl. 18.41.39

Skincode är ett schweiziskt märke framtaget av specialister som fokuserar mycket på renheten i ingredienserna och på genetik och som är framtagen för att ge daglig hudvård för både kvinnor och män vilken även fungerar på personer med mycket känslig hy. Alla produkter i denna serie är fria från konserveringsmedel, tillsatta lukt- och färgämnen samt allergiframkallande ämnen. Produkterna ligger i prisklassen 250-600 kronor vilket gör att den kan passa alla plånböcker.

Produkterna är dermatologiskt testade och innehåller en sofistikerad blandning av naturliga extrakt och bioteknologiska ingredienser, några med medicinsk kvalitet

CM-Glucan, en huvudingrediens i alla Skincodes produkter, skyddar hudens naturliga försvarsmekanism och stimulerar kollagen och elastin produktionen vilket ger en väldokumenterad anti-aging effekt.

skincode hudvård

Jag gillar särskilt serumet och 24h cell energizer cream, en lätt kräm full med CM-glukan som ska stimulera hyns cellförnyelsen och stärka hudens motståndskraft. Den ska även fungera lätt uppstramande och utjämnande på ålderstecken. Jag har använt den både som dag- och nattkräm och jag älskar hur mjuk och krämig, men ändå lätt och fluffig den är, och hur fort den sjunker in i hyn som blir ordentligt återfuktad på djupet.

skincode hudvård _VIP8042 IMG_9361 (1) (kopia)skincode huvdvård

Estetiskt Hudläkarcentrum var först i Sverige med att ta in det professionella hudvårdsmärket Skin Code direkt ifrån Schweiz men idag finns produkterna att köpa hos Lyko.

Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag så nu tänkte jag ta en snabb powerwalk och sedan sätta igång med dagens jobb:)

Kram!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *