Sommar i fjällen…

…är en uppfriskande och härlig upplevelse. Och precis sådär stärkande och hälsosamt som man brukar säga att det är. För luften är klar och krispig. Ja hittar inget bättre ord. Krispigt var vad det var. Trots 25 grader varmt så var luften ändå frisk och fräsch. Så nu har hela familjen fått andas in ny energi och haft några riktigt fina och mysiga fjälldagar tillsammans.

bild 1

Vi bokade in oss på amerikansklodgeinspirerade Ski Lodge i Lindvallen med inkluderande badpaket och packade in hela stora familjen och drog till fjälls. I vanliga fall åker vi alltid till vår lilla stuga i Hundfjället vintertid men nu ville vi hänga på stället där det hände lite grejer. Ja vill man så kan man sysselsätta sig hela dagarna med olika aktiviteter för mycket har de att erbjuda i Sommarsälen.

bild 2 bild 3

Vi hann med att bada, inomhussurfa, fjällvandra, plocka hjortron och sist men inte minst, testa downhill en hel dag. Och det innebär att man tar en mountainbike med sig upp i liften och cyklar ner för backen. En riktigt häftig upplevelse. Vi bytte ut pjäxor, stavar och skidor mot skor, styre och pedaler. Och tog liften upp på fjället. För att sedan susa nerför backen. Coolt var bara förnamnet tyckte alla och en av sommarens höjdpunkter!

DSC_0004 copy

Fanny & Felix är på g nedför backen…

 

bild 4f copyDSC_4203 copy

bild 3

Min älskling i backen

bild 2

Att fjällvandra hör till när man är i fjällen. Så det gjorde vi.

bild 5

bild 5
Och vi hittade lagom mycket hjorton för att få ihop till en syltburk. Mums till pannkakor och grädde!
bild 4 copy

DSC_0022 copyFanny njuter av den friska luften i Sälen 🙂

bild copy
Och så surfingen inne på Experium. Här är det Liam bland vågorna i flowridern.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *