Spa- & Eat Sweden – den perfekta julklappen

Spa- & Eat Sweden – den perfekta julklappen

Spa- & Eat Sweden Spa- & Eat Sweden   _vip7843-kopia eat sweden

Jag bara måste tipsa om en heeelt perfekt och så fin julklapp som nog passar alla! Om man är en livsnjutare (som jag) i alla fall:)

De underbara böckerna EatSweden och SpaSweden har grymt bra erbjudanden för alla som gillar att lyxa på Spa och att gå ut och äta:) I böckerna hittar man just några av Sveriges bästa restauranger och Spa-anläggningar och de är noga utvalda för att hålla hög kvalitet och variation. Min goda vän Monika har varit med och valt ut alla spaanläggningar i Stockholm och Göteborg med stor omsorg. Det övriga teamet med bla Anna Benson har valt ut finfina restauranger i Sthlm, Göteborg och Skåne.

I EATSweden hittar man en massa pärlor, oaser och upplevelser och gör dessutom en riktigt bra affär. Tolv toppkrogar bjuder på en varmrätt när man går två (värde cirka 250 kronor). Både smart och väldigt njutbart och i SPASweden hittar man åtta njutningskällor som välkomnar dig och en vän till priset av en.

I våras bjöd jag min lilla mami på Sturebadet tack vare Spa Sweden och jag ska nog hitta någon fin julklapp i år igen i bägge böckerna:)

En god sak är också att EATCare/SPACare skänker 10 kr per såld bok till Cancerfonden.

Jamen hur bra? 🙂

Kram och fin onsdag!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *