S:T Hans Café & Orangeri och Nyans

Det finns så många små pärlor och underbara ställen inne i Visby och ett av dem är S:t Hans Café & Orangeri där vi stannade till igår för en fika. Inne i soliga S:t Hans ruinen centralt i Visby innerstad finns detta otroligt mysiga café i en underbar orangerimiljö.

bild 3 bild 1

Mycket gott att välja på…

bild 2

Vi delade på en morotskaka och jag tog en cappuccino o Niklas ett glas rött..Är det semester så är det:)

st:hans café och orangeri

Såå fint!

bild 2

Det är så snyggt där inne att man blir lite tokig! Jag som älskar Nordals interiör (det mesta kom därifrån såg jag) blev helt till mig av allt det fina!:)

bild 1bild 2bild 4

Inne i ruinen på innergården kan man ta sig en vilofika i sängen om man har lust:)

Ett annat trevligt ställe som ligger bara 50 meter ifrån Orangerit är Nyans. Stället är sedan tidigare en frisörsalong men som för ett år sedan utökade även till juicebar och inredningsbutik. Kul koncept tycker jag, en cool butik med jättefina saker att handla och inspireras av, samtidigt kunna ta en nyttig och fräsch juice och också fixa frisyren:) Perfekt kombo!

 bild 2 IMG_4957IMG_4951IMG_4958IMG_4959

Nu ska vi ta det lugnt en stund vid poolen innan vi går ner till Kallis för lunch och sen byter boende till ett hus innanför muren. Och packar om våra grejer till en ny bil. Det var inga goda nyheter kring vår trasiga bil igår som trots att den bara är två år gammal helt rasat ihop. Så den blir kvar här på Gotland när vi åker hem men som tur är lånar vår snälla vän Tobbe ut en av sina bilar som ändå behöver komma till Stockholm, så vi kommer i alla fall hem med alla hundra väskor och saker om ett par dagar:)

Ha en varm och skön tisdag.

Kram på er.

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *