Stockholm Spa och Hälsostudio

Förra veckan var en av vardagskvällarna lite extra härlig då jag var bjuden på ett mysigt bloggevent till Stockholm Spa och Hälsostudio på Rörstrandsgatan i Stockholm. Hade ingen aning om att det låg ett litet SPA där undangömt på en av innergårdarna i birkastan. Men det gjorde det och där blev vi bortskämda med bubbel, mumsiga snacks och en fantastiskt skön fotbehandling.

DSC_0502_2

Vi fick testa en helt ny behandling där man doppar fötterna i ett paraffinbad som skulle göra fötterna superlena och mjuka:) Först fick vi ett varmt skönt fotbad med eukalyptus- och tallolja och sen fick vi doppa fötterna i varm, rosa paraffin. Det var precis som att doppa fötterna i stearin. Paraffinet bildar direkt en stearinliknande strumpa runt foten och paraffinet gör att fötterna blir superlena och mjuka, riktigt välbehövligt efter en lång vinter:) Behandlingen avslutades sen med en fotmassage med Kerstin Florians svalkande Fuß Balm. Och medan vi satt där fick vi både rosa bubbel i glasen och en föreläsning från Kerstin Florian.

DSC_0485_2

Tyvärr blev inte mina bilder speciellt bra denna kväll mer än de två ovan så jag lånade nedan bilder från Adaras blogg (kika gärna in där för underbara bilder och en härlig ”blogazine” som är en mix av blogg och magasin:))

Stockholm Spa Hälsostudio

Susan som äger Stockholm Spa och Hälsostudio såg till att vi hade en lyxig kväll, hennes SPA är personligt och mysigt och ett spa man kan boka helt för sig själv och några vänner. Perfekt för möhippan, födelsedagar och det går även att boka in sig på en yogaklass.

Stockholm-Spa-och-Halsostudio

Bilder från Adaras

Nedan bild lånade jag från Helen

  stockholm-spa-och-hälsostudio-2-1024x684 (kopia)

Här sitter vi alla uppradade för den härliga fotbehandlingen. Och det var Diana (längst till vänster) som anordnade hela den mysiga kvällen.

<3


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Stockholm Spa och Hälsostudio”

 1. Profilbild för Mallansvardag

  Vilken fantastisk feelgood kväll.
  Varför har vi ingen som ordnar såna kvällar här i Gävle ?
  Det är så roligt och inspirerande att läsa din blogg ❤️
  Kram Malin

 2. Profilbild för adaras

  Tack för länken! Var ett supertrevligt event 😀

 3. Profilbild för dianasdrommardianasdrömmar

  Tack för att du kom fina du <3 kram Diana

  1. Profilbild för ulricath

   Tack själv!?

 4. Profilbild för mittgodastefinaste

  Mysigt event ser det ut som!

  Tack för senast, jättetrevligt! Tack för att jag fick komma!

  Önskar dig en fin helg! Kram Jenny

  1. Profilbild för ulricath

   Tack själv för att du kom på provsmakningskvällen!☺️ kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *