Studentskiva

IMG_8458IMG_8435 IMG_8449  IMG_8459 IMG_8462 IMG_8464IMG_8447

vfmznsexqjqaqhea7afz

Jag kan inte riktigt förstå att jag har en 19-årig dotter som snart tar studenten!! En vuxen dotter alltså. Förstår det inte riktigt. Hon har liksom vuxit ikapp mig nu och mammarollen har på något sätt suddats ut en aning, vi är lite mer som kompisar nu och gillar att hänga med varandra. Inte helt självklart att det är så men jag är så himla glad att vi har sådan fin relation (när hon var 14 ville hon helst bli av med sin jobbiga mammi som i hennes ögon hade orimliga krav på tider mm men den tiden är förbi som tur är) och att hon faktiskt ville bjuda med sin mamma (och även sin pappa) på studentskivan.
Vi började med att gå till helt sprillans nya och toooksnygga hotellet Scandic Continental! Herregud vilket snyggt hotell och vilken fantastisk takterass de har där! Pool fanns där uppe också. Helt klart utlandskänsla på den rooftopen! Där kommer jag hänga varma sommarkvällar!:) Hann dock inte ta några bilder denna gången mer än på den snygga toaletten  (kolla handfaten!) då vi hade lite ont om tid innan vi skulle vidare till Kristall där skivan hölls med trerättersmiddag och ehh… blåa drinkar. Kommer inte ihåg när jag drack något med Curacao i! Var nog när jag själv var 19 🙂 En trevlig middag med härliga ungdomar och trevliga föräldrar blev det! Efter middagen vid 23-tiden kom alla studenternas inbjudna kompisar och även om jag hade kunnat stanna kvar och ”rulla hatt” med ungdomarna;) tog tanten sitt förnuft till fånga och tog en taxi hem. Sen att hon inte somnade förrän småtimmarna vid 03.30 ändå berodde på något helt annat… (stora barn = oro på natten)

Men ikväll är det min tur att gå ut på stan, har dragit ihop ett härligt gäng tjejkompisar för att gå och se Lena PH på Cirkus och kanske blir det lite hattrullning efteråt också om vi orkar;)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Studentskiva”

 1. Profilbild för Maria

  Visst är det märkligt när barnen helt plötsligt är stora. Min dotter tog studenten förra året och nu ska hon snart fylla 20 år. Hon är i London nu på en kurs och trivs så bra att hon söker jobb där för att stanna över sommaren. Visst är det kul att hon är framåt men hallå är hon verkligen vuxen nu!
  Din dotter är verkligen vacker!
  Var stolt!
  Kram
  Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *