Summer Dreams

DSC_0558

DSC_0792  love forever

bild 2 (1)

bild 4

Det här är vad jag längtar efter just nu. Även om vi haft en riktigt fin dag här i Stockholm så hua vad kallt det blev nurå! Brrr frysperioden har börjat så på med raggsockor, en mysig filt och så drömmer jag mig tillbaka till sol, en turkos pool och underbara Italien där vi var i somras. Längtar tills i maj då jag ska dit igen:)

Och ledsen att jag inte kikat in här på länge, veckan sprang förbi i ett nafs igen och så har jag faktiskt känt mig lite småhängig och energilös sista dagarna. Så idag har jag mest hållit mig inne (efter en kall långpromenad med dottern imorse). Sen kan man inte låta bli att påverkas av allt som sker i vår värld och samhälle just nu, jag blir, som många andra, riktigt orolig och nedstämd av allt detta.

Hoppas NI mår bra i alla fall och har en skön dag!

Stor kram så hörs vi snart igen 🙂


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *