Syskonkärlek – räkna med bråk

Jag och Niklas var inbjudna till Maximteatern igår kväll för att se genrepet på Martin Stenmarcks nya föreställning ”Syskonkärlek – räkna med bråk” som är en rolig och fartfylld berättelse om att växa upp i en ovanligt stor familj. Hur är det egentligen att leva med elva syskon? Föreställningen består av funderingar varvat med mycket härlig musik och hits. Martin Stenmarck har fått frågor om sin stora familj under hela sin karriär och har alltid ansträngt sig för att hitta på roliga svar på hur de är att leva med elva syskon. Men med en mamma som var en riktig hjältinna men också slav under sina impulser berättar Martin öppenhjärtigt om hur det är att växa upp som ”Familjen Annorlunda” med ständigt nya adresser, ständigt nya pappor och ständigt nya syskonbarn. Det här är berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst…Man får ta del av Martins uppväxt som inte varit en helt enkel historia men som varit fylld av kärlek, smärta och längtan och samtidigt en stor glädje att vara del av en stor familj.

Jag blev berörd av hans show och ville se mer när det var slut:) man ville liksom höra alla hans låtar och veta mer om hans liv och uppväxt. Och så är han ju en riktigt bra artist,med en grym röst och förresten väldigt snygg också… hehe:)

Föreställningen ”Syskonkärlek – räkna med bråk” har premiär på Maximteatern idag i Stockholm för att sen bege sig ut på en landsomfattande turné under hösten och vintern. Martin har tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist, en av landets mest efterfrågade stå up-komiker och manusförfattare, regisserat och skrivit manuset till föreställningen.

Nu dags för eventkvällsjobb och så senare möta upp några kära tjejor.

Fin torsdag till dig!

Kram

 

 


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *