Tacos med Gogrilla

gogrillaIMG_6027 _VIP1093 _VIP1095     IMG_5961 (kopia)IMG_5959

Tjingeling på er!

Hoppas ni mår bra och fått njuta av solen idag, här i Enskede har det varit härligt soligt hela dagen och har faktiskt hunnit med hela två promenader:)

Ikväll kommer ett par vänner över för lite mellokikande, har inte så superbra koll på startfältet om jag ska vara ärlig, men kika vill man ju för att få koll:)

Ikväll blir det fläskfilé, (känns som passande en mellokväll) men åt ni också tacos igår? Det gjorde vi, som det ofta blir fredagar när ungdomarna här hemma får önska, och då vill jag bara tipsa er om några grymt bra tacoprodukter som ni kanske inte hört talas om. Jag hade det inte förrän jag var på Mitt Kök-mässan i november förra året, då sprang jag in i två gamla kollegor, Jens och Rickard, som jag jobbade ihop med på ett IT-bolag för många år sen. Det visade sig att killarna hade bytt bana och grundat företaget Gogrilla. Deras affärsidé är att ge skolklasser, lag och föreningar möjlighet att snabbt och enkelt tjäna pengar riskfritt genom att sälja deras egenutvecklade tacokit och grillsåser, som säljs under varumärket Gogrilla. De kläckte idén på en resa till Portugal där de fann en gourmetsås i olika smaker som de döpte till Gogrilla och idag säljer de sina egenutvecklade tacokit och grillsåser genom skolklasser och bolaget går som på räls! Så superkul att träffa på sina gamla arbetskamrater och höra att det går så bra för dem:)
Läste förresten att vi svenskar äter mest texmex i hela Europa. Texmex har blivit ett självklart inslag i fredagsmyset, 65% äter visst tacos minst en gång i månaden! Så killarna var smarta som tänkte till när de funderade på sin affärsidé för går det att hitta en mer lättsåld produkt?! 🙂

Det jag gillar med Gogrilla-produkterna är att de framställs för hand med stor omsorg och är av högsta kvalité. Inget socker och onödiga tillsatser! Me like! Tillverkningsprocessen sker manuellt. Allt från finhackning och blandning av råvaror till upptappning på flaskor görs för hand i en egen produktionsanläggning. Produkterna innehåller endast naturliga råvaror vilket ger produkterna sin unika karaktär. Och snart är det ju dags att ta fram grillen och då finns det riktigt smakrika och kryddiga grillsåser att välja mellan också!

Men nu gör vi lördagkväll strax, ny middag ska förberedas, vinet ligger på kylning och godisskålen är laddad inför mellopartajet!

Ha nu en mysig lördag!

Kram på er!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Tacos med Gogrilla”

  1. Profilbild för Maria

    Tack för det tipset till nästa tacokväll. Det brukar mest bli när dottern bjuder över sin väninna och vi njuter tacomiddag och långprat med dem. Så härligt med uppdateringar och diskussioner av diverse slag.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *