Tankar & påskägg

Den här påsken ser lite annorlunda ut än vad den brukar göra. För det är lite tomt på barn och tonåringar här hemma. Och inte brukar vi vara hemma i stan heller för den delen. I stort sätt alla påskar sedan mina barn föddes har vi varit uppe i vår stuga i Sälen. Där har vi påskat runt i skidbacken med påskfjädrar på hjälmarna, målat ägg, afterskiat med vänner och bara haft det så bra. Förra året var vi i Thailand vid den här tiden men annars alltid Sälen. Så det känns lite annorlunda att vara hemma. Och i år får jag mumsa påskägg utan mina barn, eller barn de är ju inga barn längre utan tonåringar med egna små önskemål och inplanerade grejer. För dottern for med pojkvännen till landet igår kväll och sonen åker på fotbollscup till Göteborg idag. Och bonusdottern är iväg med sin mamma. Ja så då blev vi bara tre kvar hemma då, jag, Niklas och bonussonen Liam.

DSC_0b056

Köpte lite vackra tulpaner för att trösta mig själv;)

DSC_0059.DSC_004.7

I tonåringarnas påskägg fick det inte plats så mycket godis, hehe, för jag la i lite annat istället. ID-puder till Fanny och hårvax till Felix, mycket bättre än en massa socker tycker jag:)
(Liam får sitt påskägg imorgon och Vilda har fått sitt)

Men trots att vi är hemma och det är lite tomt här så blir det bra ändå för ikväll ska vi laga påskmiddag med goda vänner och så står lite andra mysiga grejer på agendan:).

Och så fick ju jag och Fanny en urmysig förmiddag igår när vi var själva på SPA och igår kväll var jag, Felix, Niklas och Liam o bowlade och åt pizza. Man får vara nöjd med de små stunder man får nuförtiden med sina älskade tonåringar. Nöjd och tacksam. Ja och det är jag och att de faktiskt tycker det är lite mysigt att hänga med sin lilla tjatiga & oroliga mammi fortfarande. Trots att de är 15 och 17 år. Det är jag så himla glad & tacksam över.

Ha en fin och lång lååååååååååångfredag! 🙂


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *