Tjejkväll x 2

Jag o min söta lillaTitti

Tjejmys nr 1: Helgen som gick flög snabbt förbi, som det oftast gör när man har väldigt trevligt:) För mig började helgen redan i torsdags då bästis Titti från Köping kom ett dygn för att hälsa på. Alltid lika mysigt att ses, man har mycket att prata om när man inte ses så ofta, och tiden flög iväg så den enda bild vi hann ta var en halvbra mobilbild. Vi mötte upp andra bästisen Catarina och några fler vänner i Gamla stan för vin och mat och gick sedan vidare till TAK. Och vips var det fredag och min kära Titti behövde åka hem igen.

Jag o min rara underbara Catarinaaa (tänk sången, för ni kommer väl ihåg dansbandslåten med Ingmar Nordström?:))

(mob-bilder lånade från Tanja)

Tjejmys nr 2: fredagkvällen började hemma hos vän Tanja, hon hade flera saker att fira; sin födelsedag, PT-utbildning, (vet en som skall få ta sig an en otränad kropp:)) och hon hade samlat sina tjejvänner (hennes son Kevin fick dispans) på middag hemma hos sig i Enskede, det bjöds på underbart god lax och sommarpotatissallad och bubbel till det. Och massa babbel och skratt blev det som det blir med roliga och rara vänner! Jag som skulle vidare på Studio 54 partyt satte på mig afroperuken när vi skulle fota:) hehe.

Ja tjejmys är ju det bästa, att ha nära vänner som finns där i ur och skur, det är viktigt för att man ska må bra.

<3


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *