Underbara klänningar från Valerie och mera studentfirande

_VIP8912 klänning valerie aflalo

Förra veckan var det ju som ni vet fullt upp med studentfirande, både för min dotters del men även för hennes bästisar så det blev mycket firande förra torsdagen och fredagen. Och vid sådana högtider är det kul att känna sig lite extra fin. Och fin kände jag mig i underbara klänningar från Valerie. Ena dagen hade jag en orangeröd och andra dagen en cremefärgad som ni ser;)

_VIP9089

Fin dukning i trädgården, visst blir man bara så glad av dessa fina färger, somrigt, studentigt och hör vår svenska sommar till! Och speciellt i dessa stundenttider så klart!

_VIP9114

Fanny med bästis Emelie, dessa två träffades för första gången när de var 3 mån på ”Klapp och Klang”(och vi bodde inne i stan) som var en slags babysång/rytm 1 gång i veckan och när man tänker efter så var det var nog mer för mammornas behov av att prata bäbisar och umgås:) men där träffade jag Emelies mamma och lilla Emelie och efter dagis och skola i samma grupp och klass så håller tjejerna fortfarande ihop. (De gick dock på olika gymnasium men det är ju inget hinder för fortsatt vänskap.)

_VIP8968

Jag och Emelies mamma Eva har många småbarnsminnen att se tillbaka på, hur vi bollade allt mellan himmel och jord gällande våra bebisar, hur vi hjälptes åt efter förskolan med våra små, anordnade barnkalas, picknickar, skolaktiviteter, ja vi har stött och blött otaliga grejer, gått igenom oroliga faser i tidiga tonåren och sen till sist få ta del av våra tjejers studenter och se hur fina, vuxna och kloka de blivit. Det är något som gör en varm och lycklig inombords.

_VIP9181

Andra bästisen Matilda, dessa sötisar började hänga i 13-årsåldern och har ett särskilt och fantastiskt minne ihop för livet, det var när de bägge åkte på konfirmationsläger till Los Angeles i 3 veckor när de var 14 år. Ett oförglömligt minne och sedan dess har de fått många fler, förra sommaren sommarjobbade de på Gotland och ska göra även i år.

_VIP9183

Love you both.

_VIP9153

Matilda med mamma Helena som även har blivit en av mina bästa vänner, så mycket tok och fniss när vi ses alla fyra, tur de har så unga mammor 😉 hehe. Och superkul är att tjejerna tjatar om en tjejweekend tillsammans med sina små mamis, så det är klart vi ska boka in så snart vi bara kan!:)

 _VIP9203

Fina tjejer!

Härligt med fredag, även om det är en smula kallt här i Stockholm. Vi får se vad denna helg bjuder på då!:)

Ha en fin dag!

Kram!


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *