Vackra Visby & en somrig veranda

Att strosa runt i Visby innanför ringmuren är bara så himla trevligt och mysigt. Bland kullerstenar, små hus på minigator och underbara innergårdar finns mängder av vackra rosor. Det är så pittoreskt och gulligt att man vill flytta in på momangen i något av de där vita stenhusen med slingrande  blommor och röda rosor…

IMG_4962

Visby – rosornas och ruinernas stad, man kan inte riktigt tro att detta är Sverige, känns snarare som man strosar runt i en söt by någonstans runt Medelhavet:)

IMG_4990

Man blir lite extra lycklig inombords av alla röda rosor man ser överallt <3

IMG_5012

Ett mysigt ställe som jag tokgillar är Strands Veranda mitt emot Kallbadhuset precis vid havet..en  superhärlig veranda där man kan njuta av somriga drycker, fantastiskt god mat, känna doften från havet & lyssna på härlig loungemusik. Och det var precis vad vi gjorde igår.

  IMG_5064

IMG_5072

Helena och Christina var också med:)..

IMG_5103

Hade på mig favoritleodressen från Love Forever och snyggelisnygga halsband från favvomärket Icon Design Living🙂

IMG_5089

Vi satt dock inne o åt sen då det var lite kyliga vindar igår kväll…

IMG_5083

…men lika trevligt inne och stämningen var på topp..

strands veranda visby

Det var någon som fyllde år och hela stället gungade när tonerna av Stevie Wonders ”Happy birthday” spelades och servitriserna dansade in med champagne och sprakande ”facklor”.

Idag är vi lite trötta i mössan så tempot är av det lugnare slaget just nu, eller i alla fall jag som sitter i en stor härlig soffa på verandan (Niklas jobbar lite just på Strands Veranda med att förbereda scendekor inför kommande event här i veckan) men snart ska vi möta upp tjejerna för en fika innan de åker hem till Stockholm och vi mot Fårö.

Skön söndag på er,

kram!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Vackra Visby & en somrig veranda”

  1. Profilbild för The Place To Be

    Ni ser ut att ha det toppen!
    Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *